Levering

Onze bestellingen worden rechtstreeks vanuit ons magazijn in het VK verzonden en worden meestal binnen 3-5 werkdagen geleverd. Zodra uw bestelling ons heeft verlaten, wordt de status gewijzigd in verzonden en wordt eventuele trackinginformatie toegevoegd aan de bestelpagina van uw online account.
De meeste van onze producten zijn op voorraad en kunnen direct worden verzonden, maar in zeldzame gevallen kunnen we niet binnen de gebruikelijke termijn van 3-5 werkdagen leveren. Als er een vertraging is, sturen we u een e-mail om u te informeren over de geschatte leverdatum.

Product Rendement

We hopen dat u volledig tevreden zult zijn met uw bestelling, maar als u van gedachten verandert, moet u ons schriftelijk op de hoogte brengen via e-mail met vermelding van uw bestelnummer en uw reden voor retour of telefonisch contact opnemen op +44 1424 857857 binnen 30 dagen van levering.

De verantwoordelijkheid voor het retourneren van uw bestelling aan ons is voor uw eigen rekening, tenzij we per ongeluk een product hebben geleverd of als het tijdens het transport naar u is beschadigd.

Als u uw bestelling echter aan ons retourneert, wordt elke terugbetaling binnen 7 werkdagen nadat de goederen terug in ons magazijn zijn aangekomen, verwerkt.

Let op: Werkdagen zijn van maandag tot vrijdag en feestdagen in het VK worden niet als werkdag aangemerkt.

© 2019 filterpatroon.com Plastica Limited is a company registered in England and Wales with company number 1856576 registered company address: Perimeter House - Napier Road - St Leonards on Sea - East Sussex - TN38 9NY - UK - VAT number : 326 9596 58