Pleatco Filterpatroon

Shopping Cart - Cart Subtotal: € 0,00

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: € 0,00

Levering

Onze bestellingen worden rechtstreeks vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk per post verzonden en worden meestal binnen 5-7 werkdagen afgeleverd . Zodra uw bestelling ons heeft verlaten zullen wij contact met u opnemen per e-mail met de tracking informatie .
De meeste van onze producten zijn op voorraad en klaar om direct verzenden , maar in zeldzame gevallen , kunnen we niet in staat om binnen de gebruikelijke termijn van 5-7 werkdagen zijn. Als er een vertraging, zullen wij altijd contact met u op om u te informeren over de verwachte leverdatum .

Product Rendement

We hopen dat u volledig tevreden zult zijn met uw bestelling, maar als u van gedachten verandert, moet u ons schriftelijk op de hoogte stellen via e-mail met uw bestelnummer en reden voor terugzending of telefonisch contact met ons opnemen op +44 1424 857857 binnen 30 dagen van levering.
De verantwoordelijkheid voor het terugzenden van uw bestelling naar ons is op uw eigen kosten, tenzij we een product per ongeluk hebben geleverd of als het tijdens het transport naar u is beschadigd.
Als u echter uw bestelling retourneert, worden alle teruggaven verwerkt binnen 7 werkdagen nadat de goederen zijn teruggekeerd naar ons magazijn.