1 . INTRODUCTIE

1 . Deze online winkel ( "Web Store" ) is eigendom van en / of geëxploiteerd wordt door of namens Plastica Limited ("wij / ons") . Als u vragen heeft over de online winkel of deze voorwaarden , of in het onwaarschijnlijke geval dat u klachten over producten of diensten die u gekocht van de online winkel, kunt u contact met ons op :
Plastica Limited Perimeter House , Napier Road , St Leonards on Sea , TN38 9NY

Tel : 01424 857857

E - Mail: sales@cartouchepourfiltre.com

2 . SCOPE

2 . 1 . Deze algemene voorwaarden van alle andere in deze algemene voorwaarden ( met inbegrip van het beleid of de documenten waarin een koppeling is voorzien van deze algemene voorwaarden ) (gezamenlijk de "Voorwaarden") genoemd beleid van toepassing op alle bestellingen die je plaatst voor de producten die door ons voor aankoop in de online winkel . Lees deze voorwaarden . Houd er rekening mee dat deze voorwaarden niet van invloed op uw wettelijke rechten als consument . Voor meer informatie over uw wettelijke rechten contact op met uw lokale Trading Standards Office of Citizens Advice Bureau .
Gelieve opslaan of afdrukken van een kopie van deze Voorwaarden voor toekomstig gebruik.

3 . Aanvaarding van opdrachten

3.1 . U gaat ermee akkoord dat uw bestelling is een aanbod om de in uw bestelling opgenomen producten ( "Producten" ) op deze Voorwaarden te kopen . Alle opdrachten die u verzendt zijn onder voorbehoud van aanvaarding door ons . We kunnen kiezen uw bestelling om welke reden zonder aansprakelijkheid jegens u niet te accepteren .

3.2 . Door het indienen van een bestelling aan ons, zullen we een bevestiging e-mail met uw ordernummer en bestelling van producten die u heeft besteld . Let op: deze e-mail is een bevestiging dat wij uw bestelling hebben ontvangen en is geen acceptatie van uw bestelling . Acceptatie van uw bestelling en de vorming van een koopovereenkomst tussen ons en u zult niet plaatsvinden tenzij en totdat de producten zijn naar u verzonden.

3.3 . Bestellingen kunnen ook telefonisch in het Engels met ons team van de klantenservice worden geplaatst door te bellen naar 01424 857857 . Wanneer u een e- mailadres op te geven , zullen we het in paragraaf 3.2 beschreven procedure te volgen . Als je nog niet voorzien van een e-mailadres , behouden wij ons het recht om een ander proces dat aan u zal worden meegedeeld op het moment volgen . In beide gevallen zal de aanvaarding van uw bestelling en de vorming van een koopovereenkomst tussen u en ons niet gebeuren , tenzij en totdat de producten zijn naar u verzonden.

3.4 . Door het plaatsen van een order voor de eerste keer gebruikt, moet u zich bij ons en vul bepaalde vereiste velden op een bestelformulier . Wij kunnen / of vragen om identificaties en wachtwoorden en andere middelen te gebruiken voor u om toegang te krijgen tot bepaalde delen van de online winkel , zoals de Mijn Account sectie van Shop Online ( Secure Access " ) . Als we dat doen , het is op voorwaarde dat u er verantwoordelijk voor dat dergelijke Secure Access veilig en vertrouwelijk te allen tijde wordt gehouden zal zijn . je moet voldoen aan alle instructies en / of aanbevelingen van ons en veiligheid onmiddellijk op de hoogte met ons op als u zich bewust van geworden of ongeautoriseerd gebruik van Secure Access vermoedt of als de Secure Access is beschikbaar voor een onbevoegde derde partij. Onverminderd onze andere rechten en rechtsmiddelen , kunnen we uw toegang tot de online winkel op te schorten zonder aansprakelijkheid jegens u, als in onze mening , deze maatregel noodzakelijk is om de online winkel te beschermen .

3.5 . Bij langdurige inactiviteit zorgt ervoor dat je verbinding met onze online shop te mislukken , kan de selectie van goederen verloren gaan . In dit geval moet u uw keuze in te voeren .

3.6 . Alvorens uw bestelling, krijgt u de gelegenheid om uw keuze , te controleren de totale prijs van uw bestelling en eventuele invoerfouten te corrigeren. Alle informatie op onze online winkel is een uitnodiging om alleen te behandelen en is geen aanbod of eenzijdige contract . Uw opdracht vertegenwoordigt een aanbod door jou om de producten te kopen .

3.7 . Als de producten worden weergegeven op onze online winkel , maar zijn niet beschikbaar of onjuist prijzen of anderszins onjuist beschreven , zullen wij niet verplicht om u te verkopen deze producten.

3.8 . U betaalt voor de producten die werden besteld door u met de rechten en belastingen leveringsvoorwaarden .

3.9 . Hoewel we alle redelijke inspanningen om de kleuren van de producten op de online winkel correct weer hebben gemaakt , kunnen we niet garanderen dat ze nauwkeurig zullen worden vertegenwoordigd .

4 . prijzen

4.1 . Alle prijzen op deze website zijn in Euro's . Zij omvatten de verschuldigde BTW , maar exclusief verzendkosten .

4.2 . Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat alle vermeld op de online winkel prijzen correct is. Soms, echter , kan een fout optreden en producten kunnen verkeerd zijn . Als de juiste prijs van een product is lager of hoger dan vermeld in de online winkel , zullen wij contact met u opnemen en u vragen of u wilt doorgaan met de bestelling op de juiste prijs punt waarop u kunt uw bestelling te annuleren en wij zullen dit bevestigen geannuleerd schriftelijk per e -mail . We zijn niet verplicht om de goederen te leveren tegen de verkeerde prijs .

4.3 . We kunnen op deze site prijzen op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving .

5 . BETALEN

5.1 . De totale kosten van uw bestelling zal de aankoopprijs van de producten en de verzendkosten zijn. Meer informatie over de verzendkosten door een bezoek aan de " Information Delivery " webpagina.

5.2 . Meer informatie over de veiligheid van betalingen , etc. is te vinden in het hoofdmenu onder Privacy .

5.3 . Let op dat we accepteren betaling in pond sterling alleen .

5.4 . U bevestigt dat de credit card / debit card die wordt gebruikt is van jou. Alle kaarthouders credit / debit card zijn onderworpen aan controles en validatie toestemming van de kaartuitgever . Indien de uitgevende instelling van uw kaart weigert om betaling te autoriseren zullen we je bestelling niet te accepteren en we zijn niet verantwoordelijk voor enige vertraging of niet - levering en we zijn niet verplicht om u te informeren over de reden van de weigering . Wij zijn niet verantwoordelijk voor de uitgever van uw kredietkaart of betaalpas dienovereenkomstig tot onze verwerking van uw betaling in credit / debit card op basis van uw bestelling.

6 . BILLING

6.1 . Als we ervoor kiezen of vereist door de toepasselijke wetgeving , uit te geven of ter beschikking stellen van een factuur , behouden wij ons het recht voor om te geven of beschikbaar te stellen elektronische facturen en gaat u akkoord met deze vorm van facturering.

7 . LEVERING , EIGENDOM EN RISICO

7.1 . Bestellingen worden verzonden naar het afleveradres u dat op uw bestelling . Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld als dat afleveradres is ingevuld. Houd er rekening mee dat we niet verzenden naar postbussen . Houd er rekening mee dat er beperkingen zijn op de locaties waar we gekocht via onze webwinkel producten te leveren . 

7.2 . In het Verenigd Koninkrijk , maken we gebruik van een aangewezen luchtvaartmaatschappij op basis van te leveren zaken en hun bestemming. Houd rekening met maximaal 30 werkdagen voor de levering van artikelen vervaardigd voor het huis op orde door ons en 14 werkdagen voor items of zoals vermeld in de productomschrijving .

7.3 . Eigendom van de Producten gaat over op u op het laatste : -

a) de datum waarop we de volledige betaling van deze producten ; en

b ) de datum van levering van de goederen aan uw benoemd adres .

7.4 . Zodra een product door u is ontvangen , alle risico van beschadiging of verlies , moet je gaan .

7.5 . We hebben het recht om ( a) de goederen te leveren in gedeelten en elk gedeelte geacht een afzonderlijk contract en ( b) de toevoer slechts een deel van een bestelling vormt .

7.6 . Alle leveringen iemand nodig op uw afleveradres om te tekenen voor de goederen. Indien er niemand aanwezig op het moment van levering en we zijn niet in staat om contact met u op het telefoonnummer , zullen alle bestelde producten vervolgens aan ons worden geretourneerd . U moet dan contact met ons op om een geschikte datum redilvery chargable te zijn tegen een prijs van £ 60 voor u regelen .

8 . ANNULERING EN WINST

8.1 Indien om welke reden het door u bestelde product niet aan uw verwachtingen voldoen en u wilt terugkeren , stuur het terug naar ons in dezelfde staat als waarin we in de verpakking aan u hebben verstrekt oorsprong en met een bewijs van aankoop binnen 7 dagen na uw ontvangst en wij regelen om te kunnen worden terugbetaald of geruild uw keuze . Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten .
Je hebt ook het recht om uw bestelling te annuleren binnen 7 werkdagen . Neem onmiddellijk contact met ons op als u wilt . U moet de goederen in hun oorspronkelijke staat terug te keren , in de originele verpakking op uw kosten.

9 . AGE EISEN

9.1 . Als u een product met een minimum leeftijd van toepassing is, door het bestellen dat het product dat u bevestigen dat u de vereiste leeftijd te bestellen. Als we redelijkerwijs van mening zijn dat u niet wettelijk recht op een product te bestellen , behouden wij ons het recht voor om uw bestelling te annuleren .

10 . INTELLECTUELE EIGENDOM
Brand 10,1 Plastica en alle merken, al of niet figuratieve , en alle andere handelsmerken , handelsnamen , dienstmerken , merknamen , handelsnamen , illustraties , afbeeldingen , logo's , geregistreerde of niet-geregistreerde , auteursrechten en octrooien ( " Intellectueel Eigendom" ) dat op onze producten , Web Store , accessoires of verpakking , al dan niet geregistreerd zijn en lijken blijven het exclusieve eigendom van Plastica Limited. Elke reproductie , geheel of gedeeltelijk , wijziging of gebruik van intellectueel eigendom , om welke reden en op welk medium dan zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming voorafgaande toestemming is ten strengste verboden, evenals elke combinatie of het gebruik in combinatie met een ander teken , symbool , logo en meer in het algemeen elk onderscheidend teken bedoeld om een composiet logo vormen.

11 . AANSPRAKELIJKHEIDSVERKLARING

11.1 . VOOR ZOVER MAXIMAAL TOEGESTAAN OP GROND VAN TOEPASSELIJK RECHT, LICHFIELD PLANTERS wijst uitdrukkelijk en sluit alle andere bepalingen, voorwaarden en garanties met betrekking tot de producten en diensten uitdrukkelijk of geïmpliceerd door de wet of anderszins , voortvloeiend uit of vorige cursus of gebruiken of handelspraktijken .
Dit artikel is niet van invloed op uw wettelijke rechten als consument . Voor meer informatie over uw wettelijke rechten contact op met uw lokale Trading Standards Office of Citizens Advice Bureau .

12 . BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

12.1 . Niets in deze Voorwaarden beperkt of sluit onze aansprakelijkheid voor ( i ) overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door nalatigheid , ( ii ) bedrieglijke voorstelling of ( iii ) enige andere aansprakelijkheid die niet kan worden uitgesloten of beperkt onder toepasselijk recht .

12.2 . Onder voorbehoud van artikel 12.1 hierboven , zullen wij niet aansprakelijk zijn , hetzij in contract , onrechtmatige daad ( inclusief, zonder beperking , nalatigheid) , of anderszins voortvloeiend uit of in verband met deze Voorwaarden voor een :
Economische schade ( inclusief, zonder beperking , verlies van inkomsten, gegevens , winsten, contracten , zaken of verwachte besparingen ) ; of
Verlies van goodwill of reputatie ; of
speciale of indirecte schade
geleden of opgelopen door u voortvloeiend uit of in verband met deze voorwaarden.

12.3 . Dat artikel 12 niet van invloed op uw wettelijke rechten als consument . Voor meer informatie over uw wettelijke rechten contact op met uw lokale Trading Standards Office of Citizens Advice Bureau .

13 . GEGEVENSBESCHERMING

13.1 . Als u de producten in de online winkel te kopen , moet u de door ons verlangde informatie te verstrekken . Door het invoeren van informatie over de online winkel , verklaart en garandeert dat ( i ) je je echte identiteit te gebruiken ; en ( ii ) alle door u verstrekte informatie juist, accuraat , actuele en volledige informatie wanneer u deze informatie verstrekken.

13.2 . Door het plaatsen van uw bestelling gaat u akkoord en begrijpt dat wij uw persoonlijke gegevens kunnen opslaan en verwerken. Wij zijn het volledig de privacy van personen die toegang hebben tot en gebruik van deze webwinkel respecteren .

14 . OVERDRACHT , outsourcing ETC .

14.1 . We behouden ons het recht over te dragen , toe te wijzen , innoveren of sub - contract alle of een van onze rechten en verplichtingen uit hoofde van deze Voorwaarden , op voorwaarde dat uw rechten onder deze voorwaarden niet worden beïnvloed . Je mag niet overdragen , uitbesteden of overdragen van uw rechten of verplichtingen uit hoofde van deze Voorwaarden , zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming .

15 . VERANDERING VAN DEZE ALGEMENE

15.1 . Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan deze voorwaarden op elk gewenst moment . U en eventuele koopovereenkomst tussen ons , zullen worden onderworpen aan de versie van deze Voorwaarden van kracht op het moment dat u producten of diensten bestellen bij ons .

16 . Gebeurtenissen buiten onze redelijke controle

16.1 . Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vertraging of het niet of te voldoen aan onze verplichtingen uit hoofde van deze Voorwaarden zijn als de vertraging of het niet te wijten is aan een oorzaak die buiten onze redelijke controle .

17. VRIJWARING

17.1 . Elke bepaling van deze afzonderlijk en onafhankelijk van elkaar worden uitgelegd. Indien enige bepaling ongeldig, nietig of niet-afdwingbaar wordt geacht, zal die bepaling geacht scheidbaar vorm en niet van invloed op de afdwingbaarheid van de overige bepalingen van deze Voorwaarden .

18 . Toepasselijk recht en jurisdictie

18.1 Deze Voorwaarden en alle transacties op deze online winkel worden beheerst door Engels recht en u en wij onderwerpt aan de rechtspraak niet - exclusief het Engels rechtbanken.

© 2019 filterpatroon.com Plastica Limited is a company registered in England and Wales with company number 1856576 registered company address: Perimeter House - Napier Road - St Leonards on Sea - East Sussex - TN38 9NY - UK - VAT number : 326 9596 58